5 Mart 2015 Perşembe

04.03.2015

Soğuk kış aylarının yerini yavaş yavaş ılık bahar günlerine bırakmasıyla birlikte herkesin aklında aynı soru belirmeye başladı. "Bu havada ne giymeli?" Zaten her sabah kafamızı ağrıtan bu soru, havaların dengesizliği ile birleşince hepimizin kabusu halini aldı.

"Daha kış bitmedi canım. Botlar, kabanlar idare ediyoruz." dediğinizi duyar gibiyim. Az kaldı, siz de ay sonuna kalmaz bu karambole düşeceksiniz.

Öncelikle ağır yünlü kumaşlardan ve kadifelerden bir ayrılmanız gerekecek. Kalın tabanlı botlar ve uzun deri çizmeler de onlara eşlik edecek. Kaban ve montların yerini ceket ve pardesüler alırken, "çizmesiz çıkmam abi" diyenler kalın külotlu çorapları atıp çıplak bacaklarına süet çizmeler geçirecekler.Düz beyaz atletler ve deri çizmelerse sezonun vazgeçilmezlerinden olacak.

Bir de hani şu hatun gibi hatunlar var ya... Heh işte onlar çoktan jartiyerlere ve topuklu ayakkabılara geçtiler bile!!!

Lise yıllarından kopamamış kızlarımıza sevimli hırkaları ve George Hoog ayakkabılarıyla mutluluklar diler, hala Ugg giyen tarifi imkansız ablaların allahlarından bulmalarını temenni ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder